Hoe zet ik mijn Exact integratie aan?

Via CuBus > Beheer > Financiële integraties kan de Exact integratie worden ingericht en teruggevonden.

Er zijn 2 mogelijkheden voor de integratie:

1. Het versturen van debiteuren en crediteuren naar Exact.

CuBus is hierbij leidend met betrekking tot het beheren van de NAW-gegevens

1. Facturen versturen naar Exact.

CuBus verstuurt de facturen als verkoopconcept boeking naar Exact.

Op het moment dat er betalingen worden geboekt in Exact op deze facturen zal CuBus ze registreren als zijnde 'Betaald'

Door op de '+'-knop te drukken kan er een nieuwe integratie worden ingericht. Kies vervolgens voor Type Exact.

Bij Instellingen kan het Administratienummer, de Koppeling naam en Division worden gevuld.

Bij het tabblad Integraties dient de

1. Log in op <https://start.exactonline.nl/>

Dan rechts boven Partners-> App Center (gaat naar <https://apps.exactonline.com/nl/nl-NL/V2> )

1. Onder kop: Exact Online App Store op Inloggen klikken, hier kan je met het zelfde account inloggen.
  1. Rechtsboven Mijn apps beheren

1. Selecteer het grote +-teken bij productie apps klikken
  2. Geef een naam en de redirect url <https://services.clearis.nl/oauth2/redirect>

1. Kopieer de volgende gegevens uit het scherm: Client ID en Client secret

Klik tot slot op Autenticeer met Exact om de koppeling te leggen.